Binnenkort word je uitgenodigd om je mening te geven
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Stichting Pensioenfonds APF
 
Lees online
APF-Bericht juni 2024
we vinden jouw mening belangrijk!
Op 1 juli 2023 is de Wet toekomst pensioenen (WTP) ingegaan. Dat betekent dat er nieuwe regels voor pensioen zijn. Pensioenfonds APF wil de nieuwe regeling op 1 januari 2026 invoeren. Dan gelden de regels voor iedereen die bij het pensioenfonds opbouwt of heeft opgebouwd. En voor iedereen die al pensioen krijgt.

Pensioenfonds APF is benieuwd wat je al weet over de nieuwe regels voor pensioen en hoe je wilt dat wij jou op de hoogte houden de komende periode. Een deel van de deelnemers van Pensioenfonds APF krijgt daarom op 26 juni een uitnodiging om een onderzoek in te vullen over WTP.
 
We werken als een team
Han Jalink en Bart Kaster, de vertrekkend en de nieuwe voorzitter van Pensioenfonds APF. Beiden hebben jarenlang bij AkzoNobel gewerkt, voordat ze bestuurslid werden van het pensioenfonds. Han werkte 33 jaar bij AkzoNobel en Bart 38 jaar. Een carrièreduur bij dezelfde werkgever die je tegenwoordig niet vaak meer ziet.
Lees meer >
Academy pagina is gelanceerd!
We hebben geweldig nieuws! We hebben de Academy pagina gelanceerd op onze website. Hier willen we jullie in de komende tijd helpen met allerlei leerzame en interessante informatie.

Voor deelnemers die bijna met pensioen gaan organiseren wij webinars. Jullie kunnen je aanmelden voor het webinar op de nieuwe Academy pagina.
Meld je aan of kijk even rond >
Dekkingsgraad omhoog in mei
De dekkingsgraad ging met 1,6% omhoog naar 124,1%. Eind april stond de dekkingsgraad op 122,5%.
Lees verder >
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief   Negatief
 
© 2024 Pensioenfonds APF | Privacy
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen klik dan hier