Binnenkort word je uitgenodigd om je mening te geven
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Stichting Pensioenfonds APF
 
Lees online
APF-Bericht april 2024
Update: Nieuwe regels voor pensioen.
"Vorig jaar juli is de Wet toekomst pensioenen van kracht geworden. Alle pensioenfondsen moeten voor 1 januari 2028 over zijn naar de nieuwe regels voor pensioen. De nieuwe wereld voor pensioenen komt er dus aan. Wij werken dit jaar hard aan de invoering van onze nieuwe pensioenregeling. We zijn al een heel eind op weg, maar er is nog veel te doen. Bijvoorbeeld het inregelen van onze administratie op basis van alle nieuwe regels en het betrekken van onze stakeholders bij de vernieuwing. Zoals ons verantwoordingsorgaan of de vereniging van gepensioneerden (VGAN). We houden je dit jaar goed op de hoogte van de stappen die we zetten. Je ontvangt regelmatig nieuwsbrieven met informatie over de aanpassingen van je pensioen. En op onze website staan onder andere uitlegfilmpjes over de nieuwe regels voor je pensioen." 
 
Wij vinden jouw mening belangrijk!
Wat vind je belangrijk om te weten van de nieuwe regels voor pensioen en hoe wil je op de hoogte gehouden worden? Binnenkort ontvang je een uitnodiging om deel te nemen aan een onderzoek.
Weet jij welke keuzes er zijn als je met pensioen gaat? Maak gebruik van de keuzebegeleiding.
De pensioenkeuzehulp helpt je met je eerste verkenning van wat er mogelijk is. Je kunt je voorkeuren aangeven. Wellicht overweeg je om eerder te stoppen met werken. Wil je weten wat er mogelijk is?
Kijk dan eens in onze keuzehulp >
Vragen over je pensioen? Plan een beeldbel­gesprek in met onze servicedesk.
Of over nabestaanden­pensioen of arbeids­ongeschiktheids­pensioen? En kun je het antwoord hierop niet (online) vinden of heb je na eerder contact met ons nog aanvullende vragen? Plan een persoonlijk digitaal beeldbeld­gesprek in met onze pensioen­specialist. Heel handig.
Interessant? Neem dan contact met ons op >
Vraag en antwoord over nieuwe regels voor pensioen
Eind vorig jaar was er een bijeenkomst van de Vereniging van Gepensioneerden van AkzoNobel (VGAN). Er werd gesproken over het nieuwe pensioenstelsel, de Wet toekomst pensioenen (Wtp). Hier werden veel vragen gesteld.
Bekijk hier alvast twee vragen >
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief   Negatief
 
© 2024 Pensioenfonds APF | Privacy
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen klik dan hier