Verhoging is voor iedereen gelijk
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Stichting Pensioenfonds APF
 
Lees online
APF-Bericht december 2023
APF verhoogt de pensioenen per 1 januari 2024 met 0,12%
De verhoging is voor alle deelnemers gelijk en geldt voor ingegane en nog niet ingegane pensioenen. Als je al met pensioen bent, krijg je vanaf januari 2024 een hogere uitkering. Deze wordt voor het eerst in februari uitbetaald, met een nabetaling over januari 2024. En ben je nog niet met pensioen, dan stijgt het pensioen waar je aanspraak op kunt maken. Dus krijg je later meer pensioen.
Lees meer over de verhoging >
Ieder kwartaal uitleg over ontwikkelingen beleggingen
Pensioenfonds APF verzorgt na afloop van elk kwartaal informatie over de ontwikkelingen van jouw beleggingen in de BP-regeling. Wij plaatsen deze informatie ieder kwartaal op onze website. Kort en krachtig. Je vindt de informatie tot en met het derde kwartaal onder de rubriek beleggingen.
Bekijk de uitleg >
Onze klachten- en geschillenregeling is aangepast
In onze klachten- en geschillenregeling kun je lezen hoe wij een klacht in behandeling nemen. Deze regeling is gewijzigd. Graag leggen wij uit waarom de regeling is aangepast en wat precies.
Lees meer over de wijzigingen >
Plan een persoonlijk digitaal beeldbel­gesprek in met onze pensioenspecialist
Heb je een specifieke vraag over jouw pensionering, nabestaandenpensioen of arbeidsongeschiktheidspensioen? En kun je het antwoord hierop niet (online) vinden of heb je na eerder contact met ons nog aanvullende vragen? Plan dan een videogesprek in. Heel handig.
Interessant? Neem dan contact met ons op >
Vraag en antwoord over nieuw pensioenstelsel
Onlangs was er een bijeenkomst van de Vereniging van Gepensioneerden van AkzoNobel (VGAN). Er werd gesproken over het nieuwe pensioenstelsel, de Wet toekomst pensioenen (Wtp). Hier werden veel vragen gesteld. De vragenlijst bekijken we nog. Daarna verwerken we deze op onze website.
Bekijk hier alvast twee vragen >
Pensioenfonds APF wenst iedereen fijne Kerstdagen en een gelukkig en gezond 2024!
 
© 2023 Pensioenfonds APF | Privacy
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen klik dan hier