Lees het nieuws van jouw pensioenfonds
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Stichting Pensioenfonds APF
 
Lees online
APF-Bericht september 2023
Start campagne pensioenduidelijkheid.nl
Het is belangrijk voor jong en oud om te weten wat er verandert én wat hetzelfde blijft in het  nieuwe pensioenstelsel. Daarom is de overheid gestart  met een landelijke campagne. Op radio, televisie en social media is de campagne ‘Pensioenduidelijkheid’ gestart.
Lees meer >
Zo maak je de wereld een klein beetje beter
Gerrit Willem Gramser, of “GW, zoals iedereen mij noemt”, is Group Treasurer bij AkzoNobel. Hij zit als bestuurslid van ons pensioenfonds in de beleggingscommissie. GW vertelt waarom maatschappelijk verantwoord beleggen zo belangrijk is en wat dit betekent voor ons pensioenfonds.  
Lees meer >
Pensioenkeuze 'bedrag ineens' weer uitgesteld
De inwerkingtreding van de wet die het mogelijk maakt om maximaal 10% van je pensioen als een uitkering ineens op te nemen is opnieuw uitgesteld. De wet zou 1 januari 2024 ingaan, maar dat wordt voorlopig 1 juli 2024. Vanaf dat moment heb je een extra pensioenkeuze als je met pensioen gaat.
Lees meer >
Dekkingsgraad een stukje gedaald
In de afgelopen maand is de (actuele) dekkingsgraad gedaald: van 120,2% naar 119,5%. Het rendement op de beleggingen was negatief waardoor het belegd vermogen is gedaald.
Lees meer >
We willen je graag zo goed mogelijk op de hoogte houden over jouw nieuwe pensioenregeling
De middelen die we daarvoor gaan inzetten zijn voor een deel helemaal nieuw. Of bevatten volledig nieuwe informatie. We willen ze daarom graag vooraf testen en ervoor zorgen dat ze geschikt zijn voor alle deelnemers. Wil je daarom lid worden van onze klankbordgroep?

Je kunt dan meedenken over de begrijpelijkheid en de vorm van onze communicatie. En of we op de juiste momenten informatie geven. Je kunt je voor deze klankbordgroep opgeven door een mail te sturen naar Rene.schalk@Pensioenfondsapf.nl
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief   Negatief
 
© 2023 Pensioenfonds APF | Privacy
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen klik dan hier