Het laatste nieuws over jouw pensioen bij Pensioenfonds APF
Stichting Pensioenfonds APF
 
Lees online
APF-Bericht maart 2021
Veranderingen in jouw pensioen in 2021
Heb je jouw risicoprofiel al gecontroleerd?
Niet standaard: eerder stoppen en langer genieten
Hoe duurzaam is Pensioenfonds APF?
Duurzaam beleggen in vastgoed: hoe doe je dat?
Jullie zijn tevreden over Pensioenfonds APF
We helpen je graag en zijn bereikbaar via verschillende kanalen!
Veranderingen in jouw pensioen in 2021
Vorig jaar waren onze nieuws­berichten niet altijd positief. Mede door de corona­crisis daalde de dekkingsgraad zo sterk dat we in het voorjaar van 2020 zelfs een crisis­plan in werking stelden. Ondertussen duurt de corona­crisis voort. Je vraagt je vast af: wat zijn de veranderingen in 2021 en wat is de financiële situatie nu?
Lees meer >
Heb je jouw risicoprofiel al gecontroleerd?
Op 21 januari 2021 organiseerden wij voor jou een kennis­sessie over de vernieuwde beschikbare premie­regeling (BP-regeling). Goed om te zien dat jullie met velen aanwezig waren tijdens deze kennis­sessie. In de feedback van de deelnemers zien we terug dat deze nieuwe manier van presenteren via Microsoft Teams goed is bevallen.
Lees meer >
Niet standaard: eerder stoppen en langer genieten
Bij Pensioenfonds APF ga je standaard met pensioen op je 68e. Maar is ‘standaard’ niets voor jou? Dan kun je ook eerder stoppen met werken. En zo een stuk langer van je pensioen genieten. Lees hier het antwoord op je belangrijkste vragen.
Lees meer >
Hoe duurzaam is Pensioenfonds APF?
In ons leven maken we steeds meer bewuste keuzes als het gaat om duurzaam leven. Onze huizen hebben zonne­panelen op het dak, het scheiden van afval zit inmiddels in ons DNA en we kiezen steeds vaker voor groene stroom. Maar heb je er wel eens over nagedacht hoe duurzaam jouw pensioen is? Want ook met je pensioen­kapitaal kun je bijdragen aan een betere wereld.
Lees meer >
Duurzaam beleggen in vastgoed: hoe doe je dat?
‘Duurzaamheid’. Een term die je veel hoort. Alles moet duurzaam: je eten, je huis, je kleding… Maar ook de beleggingen in de portefeuille van Pensioenfonds APF. Maar hoe gaat dat dan? Wat betekent het als je duurzaam belegt in vastgoed? Goede vraag… in dit artikel lees je er meer over.
Lees meer >
Jullie zijn tevreden over Pensioenfonds APF
Het is goed om te lezen dat veel deelnemers tevreden zijn. Natuurlijk is er ook ruimte voor verbetering. Jullie opbouwende en positieve feedback gebruiken we om onze dienstverlening verder te verbeteren.
“Punten waar ik tevreden over ben zijn: persoonlijke begeleiding; Informatie voorziening algemeen; informatie voorziening persoonlijk”
“Kundig bestuur, beleggingen goed doordacht. Alles goed geregeld. Ik ben zéér tevreden met deze gang van zaken.”
“Ik was tevreden, maar de recente beleggings­resultaten gaven me enige zorg over de resultaten van het fonds.”
“Geen duidelijk inzicht in doelstellingen en het halen ervan en hoe ze gehaald worden.”
We helpen je graag en zijn bereikbaar via verschillende kanalen!
We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 12:30 uur via 013 462 33 12. Maar je kunt ook zelf veel digitaal regelen op Mijn pensioen. Of stel je vraag via de website bij Contact.

Wij helpen je graag!
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief   Negatief
 
© 2021 Pensioenfonds APF | Privacy
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen klik dan hier